Parkreglement

 1.    Verantwoordelijkheid 
Het op juiste wijze omgaan met het park en de banen is een verantwoordelijkheid van iedereen: leden van The Insiders, maar ook bezoekers. Algemeen gangbare gedragsregels zijn daarbij vanzelfsprekend geldend. 

2.    Toegang
Bij verlaten van het park: clubhuis en buitenhek afsluiten.  

3.    Tweewielers      
Fietsen en andere tweewielers plaatsen in of bij de daarvoor bestemde rekken.  

4.    Bespeelbaarheid banen
De banen (tijdelijk) niet bespelen bij plassen op de baan, onweer, sneeuw, ijzel of hagel en opdooi na een periode met strenge vorst. Indien de banen langere tijd niet bespeelbaar zijn wordt dit via de mail gecommuniceerd en zullen ze in de app geblokkeerd zijn voor reservering.

5.    Baangebruik
Voor gebruik van de banen is reserveren via de club-app verplicht. Speeltijden zijn van ’s morgens 8.00 tot ’s avonds 23.00 uur. Op de banen is het dragen van tennisschoenen (geschikt voor gravel) en gepaste tenniskleding verplicht. Direct na het spelen dienen de banen geveegd te worden, tenzij ze te nat zijn. Het veegpatroon hangt in het clubhuis.
Als er op baan 1 gespeeld wordt, bij het verlaten en/of betreden van baan 2 om baan 1 heenlopen via de daarvoor bestemde poorten.

6.   Baanverlichting
De baanverlichting mag van maandag tot en met vrijdag worden gebruikt. Uitschakelen  uiterlijk 23:00 uur of eerder zodra er niet meer gespeeld wordt. In het weekend blijven de lampen uit. De verlichting van baan 1 en 2 met een tussenpauze van twee minuten na elkaar inschakelen.

7.  Ballen
Ballen die op het terrein van onze buren (nr.82) terechtkomen laten we liggen. Ballen op de grasstrook tussen hun heg/schutting en ons hek mogen wel opgeraapt worden.

8.    Afval
Afval deponeren in de daarvoor aanwezige prullenbakken. Voor plastic flesjes en blikjes met statiegeld en overig plastic afval zijn er speciale bakken geplaatst.  

9.    Glaswerk en servies
Na gebruik van glaswerk/kopjes/flesjes/blikjes, deze terugbrengen naar de bar, afwassen en opruimen. Asbakken legen na gebruik. Houd park en clubhuis netjes!

10.    Consumpties
Gebruikte consumpties noteren in het daarvoor bestemde schrift. Afrekenen indien er barbezetting is (alleen met PIN).

11.    Roken
In het clubhuis is roken verboden. Buiten roken wordt gedoogd mits nagegaan is of anderen er geen last van hebben.

12.  Schade aan banen of park / onregelmatigheden
Meld schade op of aan het park (clubhuis, banen, hekwerk) en andere onregelmatigheden z.s.m. bij het bestuur.

13.  Introducés
Introducés zijn welkom. Graag met naam reserveren in de app. Vermeld daarnaast op de lijst van introducés op het prikbord in het clubhuis met welke introducé je op welke datum hebt gespeeld. De kosten voor een introducé bedragen €5 per keer. Betaling gebeurt aan het einde van het tennisseizoen. De penningmeester zal hiervoor een betaalverzoek sturen. 

Terug naar Startpagina