Aanmelden en Lidmaatschap

Hoe word je Insider?
Aanmelden kun je door een email te sturen aan Bert Huibers (interim ledenadministratie): secretariaat@insidersnijmegen.nl. Na aanmelding neemt hij per email of telefonisch contact met je op voor aanvullende informatie en stuur je een pasfoto naar het postadres van het ledensecretariaat. Je wordt aangemeld als lid bij de KNLTB. Tegenwoordig reikt de KNLTB geen ledenpasjes meer uit maar wordt alles digitaal geregeld.

Wat kost het?
Lidmaatschap kost € 155,00 per jaar. Nieuwe leden betalen het eerste jaar slechts € 100,00! Dit is inclusief gratis koffie en thee en gebruik van tennisballen. Bij aanmelding betalen nieuwe leden tevens eenmalig € 12,50 administratiekosten.

Naast het 'gewone' lidmaatschap kent onze club ook het zogenaamde koffielidmaatschap of ondersteunend lidmaatschap: niet spelen maar wel gratis koffie of thee. De kosten hiervan zijn
€ 25,00 per jaar.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, per mail of brief, gericht aan de ledenadministratie: secretariaat@insidersnijmegen.nl Opzeggingen dienen voor 1 december van het kalenderjaar voorafgaand aan het jaar dat men het lidmaatschap beëindigd wil zien, bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Onze tennisclub neemt deel aan de meedoenregeling. Met de Meedoen-regeling geeft de gemeente Nijmegen mensen met een laag inkomen maximaal € 150,- om te sporten, een cursus te volgen of een culturele activiteit te doen. Als je voor deze regeling in aanmerking komt, kun je hiermee je lidmaatschap betalen.

Waarom Insider?
Wij spelen op twee prachtig onderhouden gravelbanen. Je waant je op Roland Garos. Wij zijn de kleinste én de gezelligste club van Nijmegen. Fanatiek met een knipoog. Een goede mix van sportiviteit en gezelligheid. Bij ons krijg je gratis koffie en thee en maak je gratis gebruik van goede tennisballen. De sfeer is goed, iedereen is welkom. Er is veel speeltijd en er zijn nooit lange wachttijden. Je kunt meedoen aan diverse toernooien en aan een interne competitie. Voor wie meer uitdaging zoekt, hebben we teams die deelnemen aan de KNLTB-competitie.

Kom kijken en doe vrijblijvend mee aan onze labelavond (dubbelen in wisselende samenstelling).

Daarom Insider!

download hier de advertentie-flyer van de Insiders

 

Terug naar Startpagina