Jubileumtoernooi 80 jaar The Insiders

ballonnen

Op 23 april hebben we ons 80-jarig jubileum gevierd met een bijzonder geslaagd jubileumtoernooi. Een speciale commissie, bestaande uit Marjan B, Pieter, René F, Florine, en Ben had een prachtig programma samengesteld en ze is daarbij op het culinaire vlak geweldig ondersteund door de barcommissie.
We begonnen de dag met een openingswoord van Pieter. Hij vertelde daarin dat in het verleden het ledenaantal van onze club behoorlijk op en neer is gegaan. En dat we nu zeker nog nieuwe leden konden gebruiken. Waarvan akte.

brunch


Daarna konden alle aanwezigen genieten van een heerlijke brunch.
Voor we de tennisspieren echt gingen gebruiken werd onze kennis over de tennissport getest in een quiz die op voortreffelijke wijze gepresenteerd werd door René F., bijgestaan door zijn charmante assistenten Marjan en Florine.


quiz

Uiteraard konden we niet de baan op zonder een gedegen warming-up. Als een geroutineerde fitnesscoach deed Marjan de oefeningen voor zodat iedereen zijn luie en stijve spieren op een verantwoorde manier kon oprekken.

warming-up
Daarna volgde het echte tennis. Als je niet hoefde te spelen, kon je op je gemak in het zonnetje toekijken of een potje sjoelen of ‘jeu-de-boulen’. Voor degenen die van het tennissen trek hadden gekregen, bakte René heerlijke pannenkoeken in zijn zelf getimmerde pannenkoekenkraam.


pannenkoeken kraam sjoelen tennis-Joost

Een aantal buurtbewoners of andere geïnteresseerden kwamen ’s middags op de zogenaamde ‘Open Dag’ binnenlopen om onze club te leren kennen.
Toen om vijf uur op deze overigens prachtige dag, de eerste regendruppels vielen, werd het tijd voor de borrel met heel veel delicate hapjes om de dag extra feestelijk af te sluiten.


George heeft een en ander op de foto gezet. Klik hier voor een selectie.

 

 

Terug naar Startpagina