home

Verslag Openingstoernooi 25 maart 2012

door René Fluitman

Wilma_Pieter

Op 25 maart was het dan zover.  De banen aan de Van Haapsstraat waren weer open en onze kersverse voorzitster gaf het al aan: er wacht ons een speciaal sportjaar. De Olympische spelen in Londen, het EK voetbal in Polen/Oekraine en het Openingstoernooi van de Insiders. En  als de 2 eerst genoemde toernooien  even memorabel willen worden als  ons seizoendebuut, dan wacht de dames en heren Olympiërs en de heren voetballers nog een zware taak.

De ingrediënten voor een geslaagde dag waren dan ook volop aanwezig.  De onvolprezen appeltaart van Corry als energiebron, door Paul en Rob en Peter als nieuw geprepareerde tennisbanen, een almaar sterker wordende lentezon en bovenal 23 tennissers die stonden te popelen om weer op eigen gravel te mogen spelen. Dat Bert druk doende was om zijn wedstrijdschema op te hangen en daardoor te laat was om het in top hangen van de Insidersvlag te vereeuwigen mocht de pret niet drukken.

We konden allen 4 of 5 partijen spelen en er waren vele leuke wedstrijden.  Wie er de beste resultaten heeft behaald, is mij niet bekend. Ook niet zo belangrijk,  op deze dag leek iedereen  winnaar.  Tussendoor werden we nog gastronomisch verwend, met name de zalmmousse van Pieter bleek zeer gewild. Kortom een geslaagd begin  dat veel goeds belooft voor het volgende toernooi op 10 juni.
Zelf ben ik vorig jaar tot tevredenheid lid geworden en tegen  de lezers die nog overwegen om zich bij de Insiders aan te sluiten, zeg ik: Doen!
Groet
René Fluitman. 

foto's Openingstoernooi 2012

Klik hier om de foto's een voor een te bekijken

 


Terug naar Startpagina