home

Berichtje van de voorzitter

openingstoernooi_2012_1

Beste leden van “The Insiders”, beste mensen,

De kop is er af, het openingstoernooi gespeeld. En wat voor een toernooi!!
Spannende wedstrijden, aan elkaar gewaagde teams, prima samengesteld door de technische commissie onder leiding en inspiratie van Bert. Hartelijk dank, Bert, voor het werk wat je weer hebt verricht. Na het binnentoernooi in Bemmel op 3 maart was ook dit weer prima georganiseerd.
De zon was van de partij en de dorstigen werden gelaafd. De barcommissie onder leiding van Peter Muselaers  had alles gedaan om de innerlijke mens  goed te verzorgen. Voor tussendoor was er stokbrood met lekkers. En Pieter maakte ons deelgenoot van een zachte zalmmousse die hij voor ons had gemaakt: dank, Pieter, het was heerlijk (misschien is het een idee het recept op de site te zetten? Zo leren we naast het tennissen ook nog culinair iets bij).
Er werd fanatiek gespeeld  en gezellig gepraat. Het was goed te zien hoeveel mensen plezier beleven aan onze club, op of naast het terrein.
Ik wens jullie de komende maanden een spannend sportseizoen, met gezond sporten en met veel plezier op en naast de baan.

Als jullie suggesties hebben voor wat dan ook, stuur dan een mailtje naar mij of naar één van de bestuursleden. Dan bespreken we dit op de volgende vergadering van het bestuur en proberen dit een goed vervolg te geven.

Dank voor jullie vertrouwen en tot gauw,
van de (nieuwe) voorzitter
Betty Van den Haute

foto's Openingstoernooi 2012

Klik hier om de foto's een voor een te bekijken

 


Terug naar Startpagina