home

De voorjaarscompetitie is begonnen. Vier teams van onze club strijden om de eer en de beker: een heren seniorenteam, een gemengd team in de tweede klasse en twee gemengde teams in de vierde klasse.

Wedstrijdverslag van speeldag 6, 21 mei, Herenteam 50+

Verslag Insiders 1 - Groene Kamer 1

Door: Wim Leseman

Vandaag, zaterdag 21 mei 2011, waren we in blijde verwachting van tennisvereniging
De Groene Kamer uit Arnhem, die bij ons de return kwam spelen.
Ondergetekende was er bij het bezoek aan Arnhem niet bij, maar had te horen gekregen,
dat we strakjes met een niet mis te verstane ploeg te maken zouden krijgen.
Eerst dacht ik nog aan wel vaker gehoorde retoriek van onze captain (hoort er bij als je je als captain wilt manifesteren), maar het eindresultaat horend viel ik toch even stil bij een stand van 4 tegen 0.
Toen ik zaterdag j.l. dan ook de kleedkamer uitkwam en de Groene Kamer ontmoette, zag
ik vier heren die stoïcijns en vol zelfvertrouwen ons clubhuis betraden met een gezicht van dat varkentje wassen we wel even. En dat was ook hetgeen er gebeurde.
Ik raakte nog even in gesprek met een later arriverende Groene Kamer, die me vertelde dat ze nu (de wedstrijd was amper begonnen) al voor de derde keer op rij kampioen waren ge-
worden.
Niettemin lieten we ons niet uit het veld slaan en waren er veel leuke spelmomenten, maar het scorebord helde toch te veel over naar de voor ons verkeerde zijde.
Jammer maar helaas.
Positief is wel, dat we ondanks de laatste plaats op de ranglijst kunnen terugzien op een plezierige en goed verlopende competitie. Teamcaptain Nol heeft daar zeker toe bijgedragen waarvoor dank.

Wim Leseman

Terug naar Startpagina