home

De voorjaarscompetitie is begonnen. Vier teams van onze club strijden om de eer en de beker: een heren seniorenteam, een gemengd team in de tweede klasse en twee gemengde teams in de vierde klasse.

Wedstrijdverslag van speeldag 3, 23 april, team Marian de With

Verslag Insiders 1 - Avanti 1

Door: Marian de With

Na 2 verloren wedstrijden, wilde het team (dit maal bestaande uit de vaste spelers Almira, Marian en Peter M., aangevuld met invaller Peter S.) nu toch wel een keer winnen. Een wedstrijd tegen de buren van Avanti leek hiervoor een uitgelezen kans….

Zoals gebruikelijk begonnen we met handjes schudden en taart eten. Al snel bleek dat verschillende spelers elkaar al kenden, de sfeer zat er dan ook al snel in. Desondanks moest er toch nog een felle competitie worden gespeeld.

Gestart werd met de beide enkelpartijen. Peter M. en Marian mochten deze dag aan de conditie werken. Helaas bezweek Peter M. onder de wedstrijddruk en moest hij na een felle strijd zijn nederlaag erkennen1. Marian wist haar zenuwen onder controle te houden en ging er met de punten vandoor.

Onze heren hadden hun dag niet; ook het herendubbel ging helaas verloren, ondanks de onnavolgbare ballen en services van Peter S. De dames wisten wederom de punten naar zich toe te trekken na een spannende damesdubbel partij. Het mixed dubbel, waarbij voor ons Almira en Peter S. de baan betraden, moest dus de winst brengen. De eerste set ging naar Avanti. Na onderling beraad, voerden Peter en Almira wat strategische veranderingen in, en deze brachten succes! Het mixed dubbel won de partij, en daarmee was de overwinning (de 1e dit seizoen) een feit!

Nog lang werd er nageborreld, gepraat en vooral genoten van het enorm mooie weer!

 

1 Aan het einde van de dag hebben beide heren de wedstrijd nog eens herhaald. Zonder wedstrijddruk bleek Peter M. ineens te winnen….

Terug naar Startpagina