home

De voorjaarscompetitie is begonnen. Vier teams van onze club strijden om de eer en de beker: een heren seniorenteam, een gemengd team in de tweede klasse en twee gemengde teams in de vierde klasse.

Op 9 april begint ook voor Insiders 2 de competitie. Teamcaptain Luc, Jan, Mark, Wilma en invalster Anneke beginnen dit jaar eens niet in de vrieskou, maar in een aangenaam lentezonnetje. Mark beschrijft de dag. 

Verslag Insiders 2 - Haanenbergh 2

Door: Mark van der Voorden

Zo, de competietie is weer begonnen. Ruim van tevoren al een teamvergadering gehad, speelschema's klaar, tactieken besproken en al een paar keer als team getraind…. Eigenlijk een optimale voorbereiding.

Deze zaterdag was ook een perfecte dag om te beginnen, zeker met het lekkere zonnetje, gewoon een perfect weertje...

Het team van Haanenbergh (uit Wijchen) kwam keurig op tijd en natuurlijk was er koffie en gebak. Maar toen kwamen de pasjes op tafel en toen we de speelsterktes van onze tegenstanders zagen, wisten we dat het een pittig dagje ging worden. Marlies zat elders aan de taart en Anneke kwam ons versterken. Albert kwam ook even kijken maar was zelf nog niet fit genoeg om te spelen. Gelukkig gaat hij aanhaken bij de competitietraining.
Zo...en eigenlijk is het verslagje al zo goed als af, want veel tekst hoeven we niet te wijden aan wedstrijden die geen echte wedstijden werden. We eindigden de dag met evenveel punten als waarmee we begonnen waren. We hebben na de wedstrijden nog genoten van het zonnetje en de hapjes in het gezelschap van mogelijke promotiekandidaten...
 
 
Maar volgende week zaterdag, dan begint de competitie pas echt...
 
Mark

Terug naar Startpagina