Tennistraining 2017

De trainingen worden gegeven door tennisschool Yannick van de Pol. De trainingen zijn op de dinsdagavond. Er wordt getraind in groepen van 4 personen die zoveel mogelijk op gelijk niveau worden ingedeeld. Een en ander betekent dat er naast de training nog één baan overblijft voor recreatief tennis.

Kosten van de training voor een groep van 4 personen: 10 lessen: €112,00 per persoon.
Het lesgeld dient voor aanvang van de eerste les gestort te zijn op het
rekeningnummer van de tennisschool of anders contant te voldoen bij de eerste tennisles. Het rekeningnummer is op te vragen bij de t.c.

Wanneer je niet op dinsdagavond kunt, is het dit jaar eveneens mogelijk om in de daluren, in de tweede helft van de middag, wanneer er naar verwachting niet veel getennist wordt, in kleinere groepjes dan 4 personen of eventueel privé training te volgen. Dit in overleg met trainer en T.C. De kosten van deze lessen zijn afhankelijk van het aantal personen en worden in overleg met de trainer vastgesteld.

Yannick stelt zich voor:

Ik ben Yannick van de Pol en woonachtig in Nijmegen. Ik geef al bijna 8 jaar met erg veel plezier trainingen bij verschillende tennisclubs, waaronder Union en De Oorsprong. In de afgelopen jaren ben ik mee geweest met verschillende tennisreizen en heb rolstoeltennis gegeven. Ook heb ik in Frankrijk een opleiding gevolgd met specialisatie- tennis om met kinderen te werken. Zelf ben ik afgestudeerd op het CIOS.

Ik tennis zelf bij heren 1 van Nijmegen Quick .

Mijn visie is dat voor recreatietennis het plezier centraal moet staan, waardoor de techniek spelenderwijs aangeboden wordt. Volwassenen geef ik doelstellingkaarten mee, die ze thuis moeten invullen. Hierdoor raken ze bewust van wat ze willen trainen en is het niet altijd de leraar die bepaalt. Samenspraak met de trainer beïnvloedt op positieve manier de vooruitgang van de cursist.

Ook krijgen de ‘lessers’ een eigen videoanalyse te zien met een korte analyse van mij. Ik merk dat mijn leerlingen dit erg fijn vinden en zo ook hun vorderingen kunnen zien op beeld.

Ik hoop jullie snel te zien schitteren op de banen van The Insiders en als je vragen hebt over de trainingen, mail mij gerust.
Vriendelijke groet,
Yannick van de Pol                        yannickvandepol at gmail.com


Terug naar Startpagina